20

de ani de experienta in instalatii....

SCAPA DE ORICE GRIJA !

Cele mai raspândite pompe de căldură sunt cele aer -apă cu un COP mediu de 1:3

Orice brand ai alege, că este Buderus, Bosch sau Viessmann noi montăm pompa de căldură și îți asiguram  service garanție și post garanție de cea mai bună calitate. 

Asigurăm vânzare-instalare

AGV – Instal Team vinde si montează pompe de căldură cu instalare inclusă

Asistență tehnică pentru pompa de căldură

Iti garantăm ca orice problema ai legat de echipamentul montat, noi o rezolvăm în cel mai scurt timp.

Ce este

Cum funcționează o pompă de căldură

O pompă de căldură aer/apă extrage căldură din aerul exterior folosind o unitate exterioară. Există două variante: monobloc sau split.
În versiunea monobloc, toate componentele de pe partea agentului frigorific sunt conținute în unitatea exterioară. Căldura din aerul exterior este convertită și transferată prin intermediul condensatorului către conducta de încălzire centrală care conectează unitatea exterioară la unitatea interioară. Această unitate interioară utilizează apoi un cazan integrat sau separat și o unitate de control pentru a vă încălzi casa și a pregăti apă caldă.

99.9% Din clientii nostri au fost multumiti de noi si in perioada de post service

Versiunea split

În versiunea split, agentul frigorific curge printr-o conductă de la unitatea exterioară la unitatea interioară. Ca urmare, condensatorul se află în unitatea interioară, iar compresorul, evaporatorul și supapa de expansiune sunt în unitatea exterioară. Conducta de agent frigorific formează un circuit închis in care circula agentul frigorific sau apă, astfel încât pompa de căldură convertește energia din aerul exterior in căldură pentru încălzirea casei si a apei din cazan.

Pompa de căldură poate functiona și în mod răcire?

se poate folosi atât pe încălzire cât și pe răcire, dacă instalația este prevăzută cu ventiloconvectoare sau țevi pentru încălzirea prin pardoseală.

Care este durata de viată a unei pompe de căldură

Durata de viață a unei pompe de căldură poate varia, dar în medie poate ajunge la 20 ani cu o întreținere adecvată

Este timpul si pentru tine

Pentru vânzare și montaj nu ezitați să ne contactați

SUNA ACUM ! 

0214503309

SI CERE O OFERTA PENTRU TINE!